وان استار سکسیونرها
تبلیغات
تبلیغات
کسب درآمد لایف کلیک
نوشته شده توسط : کیوان

سکسیونرها

 

سکسیونر وسیله قطع سیستمهایی است که تقریباًٌ بدون جریان هستند. به عبارت دیگر سکسیونر قطعات و وسایلی راکه فقط زیر ولتاژ هستند از شبکه جدا می سازد. تقریباً بدون بار بدان معنی است که می توان به کمک سکسیونر جریانهای کاپاسیتیو مقره ها، شینه ها و تاسیسات برقی وکابلهای کوتاه و خطوط و همینطور جریان ترانسفورماتور ولتاژ رانیز قطع نموده و یا حتی ترانسفورماتورهای کم قدرت را با سکسیونر قطع کرد .

 

http://mehrdad001.persiangig.com/image/63kv1.jpg

 



:: موضوعات مرتبط: برق , فایل های آموزشی , ,
:: برچسب‌ها: سکسیونر , آموزش سکسیونر , سکسیونر چیست , درباره سکسیونر , همه چیز درباره سکسیونر , انواع سکسیونر , کارایی سکسیونر , مشخصات سکسیونر ,
:: بازدید از این مطلب : 1051
|
امتیاز مطلب : 112
|
تعداد امتیازدهندگان : 23
|
مجموع امتیاز : 23
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کیوان

حل المسائل کتاب ماشین های الکتریکی چاپمن

 

 

فایل فوق الذکر حاوی تمیرینات آخر فصل + حل تشریحی تمرینات کتاب ماشین های الکتریکی چاپمن میباشد. که به طور تصادفی برخی از تمرینات فصلهای مختلف رو خودم شخصا چک کردم و هیچگونه مغایرتی با کتاب درسی دیده نشده است.لازم به ذکر است که این کتابچه الکترونیکی به زبان اصلی(انگلیسی) نوشته شده است به دو دلیل:

 

یکی اینکه به نقل از گردآورنده، جهت جلوگیری از بوجود آمدن غلطهای املایی  و چاپی، ترجمه نشده استو دوم اینکه به تقویت زبان تخصصی تان هم کمکی بکند.

 

فرمت این فایل به صورت pdf و حجم آن حدودا ۵ MB میباشد.

 

نحوه دریافت در ادامه مطلب

 



:: موضوعات مرتبط: کتب آموزشی , برق , فایل های آموزشی , محصولات فابل خرید , ,
:: برچسب‌ها: حل المسائل کتاب ماشین های الکتریکی چاپمن , دانلود حل المسائل چاپمن , دانلود سریع حل المسائل ,
:: بازدید از این مطلب : 1123
|
امتیاز مطلب : 110
|
تعداد امتیازدهندگان : 22
|
مجموع امتیاز : 22
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کیوان

ترانس ولتاژ ( Voltage transformer ): 

 یک ترانس کاهنده است برای رسیدن به ولتاژ متناظر در اولیه این ترانس . ولتاژ ثانویه در این ترانسها متناسب و هم فاز با ولتاژ اولیه است . این ترانسها بصورت موازی بین ولتاژ اولیه و زمین قرار می گیرد ( در انواع تک فاز ) . این ترانس هم دارای انواع مختلف و اندازه ها ، قدرت متفاوت و ساختمانهای متفاوت است . ترانسهای ولتاژ در انواع تک فاز ، دو فاز و چند فاز نیز ساخته میشوند . این ترانسها در ولتاژ های بالا برای صرفه جویی درهزینه ها و کمتر شدن حجم ساختمانی خود از خازنهایی سود می برد که در داخل خود ترانس تعبیه شده است و به ترانسهای ولتاژ خازنی معروف است . علاوه بر اندازه گیری ولتاژ فشار قوی و نمونه برداری ولتاژ برای رله های حفاظتی از ترانس های ولتاژ در پستها برای ارتباطات PLC نیز استفاده میشود که در بعضی موارد وسایل ارتباطی ( لاین تراپ ) بروی خود این ترانسها نصب میشود که در ادامه به آن می پردازیم :

انواع ترانس ولتاژ :

v ترانس ولتاژ اندوکتیو ( VT یا PT )

v ترانس ولتاژ خازنی Capacitive Voltage Transformer )

- ترانس ولتاژ اندوکتیو :

ترانسهای ولتاژ ، شامل دو سیم پیچ هستند که بسته به نوع ترانس و ترانس مورد درخواست در ثانویه میتواند تعداد بیشتری سیم پیچ ( کور ) وجود داشته باشد . در درون این ترانسها هم روغن روان قرار دارد و باعث خنک شدن ترانس میشود .در اولیه ، این ترانس به ولتاژ نامی پست متصل میشود و تنها شامل یک ترمینال است ( البته در انواعی از آن ترمینالهای اولیه ورود و خروج هم وجود دارد ) . قدرت خروجی ترانس ولتاژ برابر با مجموع قدرت کورهای ثانویه است .

 قدرتی که بروی پلاک ترانس درج میشود ، قدرتی است که ترانس بطور دائم در مدار میتواند بدهد .ترانس ولتاژ طرح شده برای فرکانس 50 هرتز میتواند در فرکانس 60 هرتز هم بدون افت قدرت نامی بکارش ادامه دهد.

 



:: موضوعات مرتبط: برق , ,
:: برچسب‌ها: ترانس ولتاژ Voltage transformer , انواع ترانس ها , مشخصات ترانس pt , ,
:: بازدید از این مطلب : 1123
|
امتیاز مطلب : 105
|
تعداد امتیازدهندگان : 21
|
مجموع امتیاز : 21
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کیوان

 

 

  توضیح :

امروزه اغلب شبکه های قدرت الکتریکی بصورت جریان متناوب طراحی و اجرا می شوند زیرا انتقال و توزیع انرژی الکتریکی تحت جریان متناوب با صرفه تر و دارای راندمان بالاتری می باشد.

البته در بعضی از شبکه ها که انرژی الکتریکی را به مسافت طولانی منتقل می کنند استفاده از جریان مستقیم مناسب تر براورد شده است. یکی از مزایای انتقال جریان متناوب امکان استفاده از ترانسفورماتورمی باشد.

در حالت کلی می توان گفت ترانسفورماتور وسیله ای است که انرژی الکتریکی را از ولتاژی به ولتاژ دیگر تبدیل می کند و این عمل را از طریق میدان های مغناطیسی انجام می دهد هر چند ترانسفورماتور قادر است علاوه بر تبدیل ولتاژ جریان و امپدانس را نیز بین اولیه و ثانویه خود تبدیل نماید.

ترانس جریان ct

انواع ترانسفورماتورها:

1)از دیدگاه ساختمان

الف)نوع هسته ای

ب)نوع زرهی

2)از دیدگاه نوع منبع

الف)تکفاز

ب)چند فاز (سه فاز و شش فاز و…)

3)از دیدگاه کاربرد

الف)قدرت (نیروگاهی_انتقال_توزیع)

ب)اندازه گیری (ترانسفورماتور ولتاژ_ترانسفورماتور جریان)

ج)تطبیق امپدانس

کاربرد ترانسفورماتورهای اندازه گیری:

این ترانسفورماتورها در اندازه گیری صنعتی اهمیت زیادی دارند.

به طور مثال در سیستم قدرت مقادیر ولتاژ و جریان به اندازه ای بزرگ می باشد که از نظر فنی و اقتصادی اتصال مستقیم وسایل اندازه گیری و رله های حفاظتی امکان پذیر نمی باشد و تنها راه حل معقول کاهش این ولتاژها وجریان ها به وسیله ی ترانسفورماتورهای اندازه گیری است.

ترانسفورماتورهایی که برای اندازه گیری ولتاژبه کار می روند ترانسفورماتور ولتاژ و ترانسفورماتورهایی که برای اندازه گیری جریان به کار می روند ترانسفورماتور جریان نامیده میشوند.

مزایای ترانسفورماتورهای اندازه گیری:

در واقع ترانسفورماتورهای اندازه گیری چنان اهمیتی دارند که تصور کار سیستم جریان متناوب بدون این وسایل مشکل است.از انچه گفتیم بر می اید که ترانسفورماتورهای اندازه گیری دارای مزایای زیر می باشند:

1)برای اندازه گیری از ابزار با مقدار نامی متوسط استفاده میشود یعنی 5 امپر برای اندازه گیری جریان و 100 تا 120 ولت برای اندازه گیری ولتاژ

2)با استاندارد سازی در مخارج کل صرفه جویی می شود و تعویض ابزار اسیب دیده اسان تر می شود.

3)مدار اندازه گیری از مدار قدرت جدا می شود بنابراین مسئله عایق سازی مهم نیست.همچنین سلامت کارکنان تامین می شود.

4)مصرف توان در مدار اندازه گیری کم است.

تفاوت بین ترانسفورماتورهای ولتاژ(PT) و جریان(CT):

عملکرد ترانسفورماتور ولتاژ با ترانسفورماتور جریان متفاوت است:

1- ترانسفورماتور ولتاژ را میتوان ترانسفورماتوری موازی دانست که مدار ثانویه آن باز است در حالی که ترانسفورماتور جریان را میتوان ترانسفورماتوری متوالی دانست که در شرایط مجازی اتصال کوتاه قرار دارد

2- جریان اولیه در ترانسفورماتور جریان مستقل از مدار ثانویه است در حالی که جریان اولیه در ترانسفورماتور ولتاژ به بار ثانویه بستگی دارد

3- در کارکرد معمول که ولتاز خط تقریب ثابت است چگالی شار و بنابراین جریان تحریک ترانسفورماتور ولتاژ تنها در گستره محدودی تغییر می کند در حالی که جریان اولیه و تحریک ترانسفورماتور جریان در گستره وسیعی تغییر می کند

4- به ترانسفورماتور جریان که متوالی با خط است ولتاژ کوچکی اعمال می شود و از آن جریان کامل خط می گذرد در حالی که ولتاژ کامل خط به ترانسفورماتور ولتاژ اعمال می شود.

انواع ترانسفورماتور جریان (CT):

1- ترانسفورماتورهای هسته بالا

2- ترانسفورماتورهای هسته پایین

3- ترانسفورماتورهای نوع بوشینگی

4- ترانسفورماتورهای قالبی یا رزینی

انواع ترانسفورماتور ولتاژ(PT):

1- ترانسفورماتور ولتاژ مغناطیسی (اندوکتیو)

2- ترانسفورماتور ولتاژ خازنی (کاپاسیتیو)



:: موضوعات مرتبط: برق , ,
:: برچسب‌ها: ترانسفورماتورهای هسته بالا , ترانسفورماتورهای هسته پایین , ترانس های اندازه گیری جریان و ولتاژ ( CT & PT ) , ,
:: بازدید از این مطلب : 677
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کیوان

سلام خدمت دانشجویان عزیز

با توجه به عدم وجود پاسخ نامه تشریحی کتاب قابلیت اطمینان در فضای مجازی، بر آن شدیم پاسخ تمرینات فصول مختلف کتاب قابلیت اطمینان در سیستم های مهندسی را حاضر و در اختیار دوستان دانشجو قرار دهیم. برای دریافت بخش های مختلف و مورد نظر خود باید از طریق پل ارتباط همیشگی ما یعنی ایمیل زیر، مکاتبه نمائید. ضمنا توجه داشته باشید این تاپیک به مرور زمان بروزرسانی خواهد شد و لازم است دانشجویان عزیز مرتب این صفحه را پیگیری نمایند. همچنین، برای دریافت حل مسائل و اطلاع از جزئیات نحوه دریافت و پرداخت با ایمیل زیر مکاتبه نمائید:

ostadetahghigh@gmail.com

 

فصل های آماده:

فصل دوم- فصل سوم- فصل چهارم- فصل پنجم- فصل هفتم (تا سوال 7)- فصل هشتم-فصل نهم

فصل های در حال آماده سازی:

 فصل مربوط به جدول COPT از کتاب دوم



:: موضوعات مرتبط: کتب آموزشی , برق , ,
:: برچسب‌ها: حل المسائل قابلیت اطمینان سیستم های مهندسی , قابلیت اطمینان سیستم های مهندسی ,
:: بازدید از این مطلب : 9539
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 17 اسفند 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کیوان

متعجبمژده به دانشجویان و علاقه مندان به رشته برق و برقکاریمتعجب

ابتکار و ایده جدید ما در برگزاری تدریس خصوصی و آموزش مفاهیم مهم کاربردی 

آرام

یکی از دشواری هایی که اغلب قریب به اتفاق دانشویان عزیز دست به گریبان آن هستند، این است که درسی را به هر دلیلی متوجه نشده اند و تمایل دارند برای امتحان از طریق جلسات تدریس خصوصی نمره لازم را کسب کنند. از طرفی پیدا کردن کسی که بتواند این کار را به بهترین نحو انجام دهد سخت خواهد بود. علاوه بر آن هماهنگی برای برقراری جلسات چالش دیگر دانشجویان خواهد بود. همچنین اغلب اوقات بعد از کلاس خصوصی شما با سوالاتی مواجه شدید که برای یافتن پاسخ آن باید مجددا جلسه دیگری ترتیب دهید و هزینه آن را بپردازید!چشمک

ما با توجه به سابقه خود در چنین فضایی، اقدام به فراهم کردن کلاس خصوصی به صورت روشی کاملا جدید نموده است. در این روش لازم است مباحثی را که نیاز به آموزش دارید، از طریق ایمیل زیر برای ما ارسال کنید. همکاران بنده در سریعترین زمان ممکن، مدت زمان لازم برای آموزش مباحث شما در قالب فایل ویدویی را تخمین زده و به همراه هزینه تخمینی به شما اطلاع می دهند. این هزینه به مراتب کمتر از هزینه معادل برگزاری جلسه تدریس خصوصی با همان مقدار زمان خواهد بود. زیرا در این حالت هزینه های جانبی مانند رفت و آمد و غیره حذف خواهد شد. در صورتی که زمان و هزنیه پیشنهادی مورد توافق شما بود، با واریز هزینه، فایل آموزش در سریعترین زمان برای شما حاضر و ارسال می شود. ضمنا در صورتی که مباحث شما قبلا توسط فرد دیگری درخواست داده شده باشد، شما قادر خواهید بود آن را با تخفیف قابل توجهی دریافت کنید. با اینکار شما نیاز به تعیین زمان برای تدریس خصوصی نیستید و در هر زمانی که فرصت داشتید می توانید فایل ویدویی را مشاهده کنید، فلش بک بزنید و یا از بخش های کم اهمیت تر آن بگذرید و مهمتر از همه اینکه می توانید با خرید یکبار فایل ویدویی، بارها از آن استفاده کنید. یعنی هر چه شما کاربران محترم وبلاگ، نگاه بیشتری به ما داشته باشد و ما را به دوستان بیشتری معرفی نمایئد، فایل های آموزشی بیشتر و در ازای هزینه کمتر فراهم خواهد شد. لازم به توجه است که ما بهترین دانشجویان مقطع دکترا را از دانشگاه های تراز اول کشور برای تدریس انتخاب کردیم و مطمئن هستیم از کیفیت تدریس راضی خواهید بود.

برای مثال فرض کنید شما تمایل دارید مبحث پارامترهای خط انتقال، عملکرد حالت مانای خطوط انتقال و مفاهیم پخش بار را فرا بگیرید. فرض کنید زمان لازم برای پوشش این مفاهیم توسط همکاران ما 40 دقیقه تخمین زده شود و هزینه آن مثلا 40هزارتومان باشد. در صورتی که موافق باشیدو تمایل داشته باشید، بعد از واریز هزینه فایل آموزشی برای شما آماده و ارسال می شود. ضمنا اگر به عنوان مثال از فایل راضی بودید و تمایل داشتید مثال های بیشتر برای شما ضبط شود، می توانید درخواست خود را مجددا ارسال کنید تا منطبق با درخواست شما جلسات بعدی را دریافت کنید. همچنین می توانید نقاط ضعف احتمالی را هم گوشزد کنید تا در فایل های بعدی مرتفع شوند. پیشنهاد می کنیم یکبار امتحان کنید و آن را به دوستان خودتون معرفی کنید.

ostadetahghigh@gmail.com

 



:: موضوعات مرتبط: برق , محصولات فابل خرید , ,
:: بازدید از این مطلب : 562
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 17 اسفند 1395 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

این سایت را حمایت می کنم
___________

برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید